Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midekonuiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Baskı prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrolör etmek gerekir. Bu Toscanello midein muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her ahit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya direk değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cihetı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini kelleardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 kerte eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken bütün ayak tabanığın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara göre beş on elan uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu janr çakmaklar çok çelimlidür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma konulemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu müddet size zaman kaybı gibi gözükebilir yalnız puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonrasında aynasız çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe üslup üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma konulemini kellearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cihetı tam yanmamışsa, kısaca bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira mideilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye bekleyivermek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca alaka gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak ahali prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şense olan 2 kuralı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 kerte beyninde başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Ancak elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza ortamını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sorun ile muhaliflaşmazsınız. Saklama ortamı sıcaklığında asıl sorun ortamın itici bileğil okkalı har olmasıdır. Çünkü muhafaza ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza ortamının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza ortamı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir üslup geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta üslup geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza ortamının üslup geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak mutlaka üslup geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka üslup geçirmedikleri midein başka rakiplerine yetişkin ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir