Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda önem vadi kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü tempoatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem süresince birikmeye başlangıçlayabilir. Bu yer vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıkarır. 40 yaşın üstündeki bireylerde daha ziyade görülür. Hatta ağır engel çekmek kadar kuvvetli fiziki hareketlerde mevcut insanlarda, daha ziyade rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da çizgi nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, boyun, bel ve başlangıçinç eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı kullanımı ve genetik yatkınlıklar riski zaitrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Gür dolgunca ab tüketin. Akarsu, eklemlere destek esenlar. Bu yüzden her sıra en azca 8 boduç ab derunmek gerektiğini unutmayın. Suyun haricinde süt, kefir, katık kadar ali kalsiyumlu besinler bile, kemik esenlığına katkı esenlar. Sebze ve meyve tüketin. Kemik esenlığı derunin, vitamin ve minerallerin kararlı bir şekilde kırmızıınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti ali olan göveri ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin ziyade gururı sonucunda idrarla omuz omuza kalsiyum atımını zaitrır. Kemik esenlığını sıyanet etmek derunin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun yerine fasulye, mercimek, bezelye kadar protein bakımından zengin bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini zaitrın. Omega 3 bakımından zengin olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kadar balık türlerinin tüketimi, kemik esenlığını yapıcı yönde etkiler. Yeşil çkamer derunin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere iye evetğu derunin, kemiklere destek olabilir. Hatta kireçlenmeden meydana gelen vecalara ve şteamülkinliğe bile çok hasılat. Kaide kireçlenmesini azaltmak derunin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen antraktştırmalara bakarak meyve ve göveri bakımından zengin beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin içli deşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve sarımsak kadar sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.